Ons financieel adoptieplan: adopteer een bordje, bedje, bekertje, schoolbank of studiebeurs

Als u meedoet aan ons financieel adoptieplan steunt u ons iedere maand met een vast bedrag en u weet ook nog eens precies waaraan uw geld wordt besteed. Dat is misschien nóg leuker dan ‘alleen maar’ vaste donateur worden. En u mag ook best een drinkbeker én een schoolbankje adopteren als u dat graag wilt. Wij zijn in ieder geval heel erg blij met iedere adoptie en vooral de kinderen in Sri Lanka zeggen alvast: “Bohoma Stuti!” ofwel “dank u wel!”.

Misschien vraagt u zich af waarom u niet een specifiek kind kunt ‘adopteren’. Dit is een hele bewuste keuze. Een kind dat onder onze voogdij wordt geplaatst, kan soms worden herenigd met familieleden. En zo komt er dan een plaats vrij voor een nieuw kind. Daarom hebben wij gekozen voor het financieel adoptieplan, zodat we de Somawathi Home-community iedere maand financieel kunnen ondersteunen.

Als u kiest voor ons financieel adoptieplan dan wordt iedere maand het betreffende bedrag van uw bankrekening afgeschreven via een automatische incasso. Het enige wat u nu hoeft te doen, is te kiezen wat u wilt adopteren, het formulier in te vullen en te verzenden. Wij doen de rest.