Word ambassadeur

Draagt u Stichting Weeshuis Sri Lanka een warm hart toe?

Vindt u het belangrijk dat zoveel mogelijk mensen weten waar wij voor staan en hoe wij de 104 verweesde en verlaten kinderen in het Somawathi Home in Sri Lanka een liefdevol thuis en een veilige toekomst bieden?  En dat we dit vooral nog jarenlang kunnen blijven doen?

Vindt u het leuk om tijdens sponsoracties in het land het gezicht van Stichting Weeshuis Sri Lanka te zijn? En bent u een actieve netwerker die zelf graag kansen opzoekt om te vertellen over ons werk? Dan bent u de perfecte kandidaat om onze nieuwe ambassadeur te worden.

 

Word ambassadeur voor Stichting Weeshuis Sri Lanka!

Om als stichting succesvol te zijn en ieder jaar voldoende fondsen te werven, zijn ambassadeurs absoluut onmisbaar. Wij krijgen uit alle hoeken van het land verzoeken om te komen vertellen over ons werk en over onze kinderen in het Somawathi Home, we worden gevraagd om aanwezig te zijn bij sponsoracties die particulieren, scholen, verenigingen en bedrijven voor ons organiseren en we mogen cheques in ontvangst nemen.
Maar tegelijkertijd zoeken wij ambassadeurs die zelf over een netwerk beschikken en er niet voor schromen om in actie te komen door zelf contact op te nemen met scholen, verenigingen, Rotary’s en Lion Clubs.
Het gaat er immers om dat we continu in het hele land vertellen wat wij in Sri Lanka allemaal doen en hoe het met onze kinderen gaat.
Dus vindt u het leuk om presentaties te geven op scholen, bij bedrijven, serviceclubs, noem maar op, maar bent u zelf ook een actieve netwerker, steeds op zoek naar presentatiekansen én lost u af en toe graag een startschot voor een sponsorloop, dan zouden wij u dolgraag als onze nieuwe ambassadeur verwelkomen.

Wilt u Stichting Weeshuis Sri Lanka in uw regio vertegenwoordigen, onze passie uitdragen en bent u proactief, flexibel en communicatief vaardig? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Stuur ons een e-mail als u interesse heeft, dan maken we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ambassadeur Marian Oosterbaan uit Vlieland

Enthousiast geworden?

  • Er zijn ook nog andere mogelijkheden om u als vrijwillig in te zetten voor Stichting Weeshuis Sri Lanka.
  • Kijk hoe u ons kunt helpen in Nederland.