Help ons in Nederland, word vrijwilliger

Geweldige inzet van talloze vrijwilligers en professionals

Onze organisatie is sinds de start in 2005 succesvol dankzij de geweldige inzet van talloze vrijwilligers en professionals die hun diensten aanbieden. Iedereen zet zich met passie en belangeloos in voor het weeshuis. De Stichting heeft dan ook geen enkele betaalde kracht in dienst. Er wordt zelfs vanuit huis gewerkt om de kosten te beperken. Ook u kunt ons helpen in Nederland. Er zijn allerlei activiteiten waarvoor we regelmatig een beroep doen op onze vrijwilligers. Meld u nu aan!
Onze vrijwilligers assisteren ons in Nederland bij de meest uiteenlopende werkzaamheden en activiteiten. Waar moet u aan denken?help-ons-in-nederland

  • Vertaalwerk, meestal van Nederlands naar Engels
  • Opbouwen van databases
  • Vullen van de beeldbank met duizenden foto’s
  • Tekstcorrecties
  • Hand- en spandiensten aan de keukentafel

Meld u nu aan als vrijwilliger

Draagt u de kinderen in het Somawathi Home een warm hart toe en zijn er werkzaamheden die u heel graag voor uw rekening neemt, meld u dan vandaag nog aan als vrijwilliger.
Stuur ons een e-mail met uw gegevens, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste kennismaking. We verheugen ons op uw bericht!

Hoe u verder in actie kunt komen

Naast u in te zitten als vrijwilliger kunt u nog op vele andere manieren Stichting Weeshuis Sri Lanka helpen. Bekijk hier eerder gehouden acties en laat u inspireren!

logo-somawathi niwasa