• Doneer een zonnecel

  Help ons aan goedkope energie!

Doneer een zonnecel voor maar € 5,- per cel!

Sponsor een deel van een zonnepaneel en help ons aan duurzame energie!

Jaarlijks wordt in het Somawathi Home een bedrag van € 13.000,- uitgegeven aan elektra. Een behoorlijke kostenpost die we willen reduceren door zonnepanelen goed te installeren. En het is nog goed voor het milieu ook! Een eenmalige uitgave waarmee we op termijn zelfs geld gaan verdienen door elektriciteit terug te geven aan de Srilankaanse Electricity Board. Met een investering van 4 miljoen Rupees (± € 25.000,-) kunnen we 72 zonnepanelen laten plaatsen met een gemiddelde opbrengst van 20,2 Kwh. Maar dit kunnen wij niet zonder uw hulp!

In totaal moeten 4.320 zonnecellen (= 72 zonnepanelen) worden geplaatst voor € 5,- per zonnecel. U kunt bijdragen aan goedkopere energie voor het Somawathi Home door één of meerdere zonnecellen te doneren! Op de barometer kunt u de stand volgen.

Reacties

 1. Morgen trouwen onze lieve vrienden Mark & Jayani. Hun wens is een donatie aan een goed doel ipv een cadeau. Onze wens is dat jullie je doel snel bereiken wat een mooi initiatief. Wij doneren 10 zonnecellen.

 2. Dit weekend twee biertjes minder gedronken en zojuist 2 zonnecellen gedoneerd. Goede actie.

  Robert
 3. Mooi initiatief dit. Kostenbesparend en een beter milieu. Ik heb er al 5 gedoneerd en hoop dat velen mij gaan volgen.

  Mary de Groot
 4. Duurzaamheid vind ik erg belangrijk. Met deze actie kan ik de kinderen in het weeshuis helpen én bijdragen aan een groenere wereld.

  Van Dijk

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.